Składniki:
* 3 duże ziemniaki
* Twaróg
* Śmietana 18%
* 150-200 g kiełbasy podwawelskiej
* 4 średnie pomidory
* Zioła
* Sól i pieprz
* Cebulka
* Twaróg
* Śmietana 18%
* 150-200 g kiełbasy podwawelskiej
* 4 średnie pomidory
* Zioła
* Sól i pieprz
* Cebulka
Przygotowanie:
Ziemniaki myjemy kroimy na pół i razem ze skórką gotujemy.
W miseczce mieszamy twaróg ze śmietaną i pokrojonymi w kostkę pomidorami. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami.
Na patelni na niewielkiej ilości oleju smażymy pokrojoną w kostkę kiełbasę i poszatkowaną cebulkę.
Gdy ziemniaki się ugotują nakładamy na nie nasz twaróg i kiełbasę. Podawać gorące.
P.S. Najlepiej je się to łyżeczką ;)
Smacznego
Pozdrawiam Wasza Deliszys
W miseczce mieszamy twaróg ze śmietaną i pokrojonymi w kostkę pomidorami. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami.
Na patelni na niewielkiej ilości oleju smażymy pokrojoną w kostkę kiełbasę i poszatkowaną cebulkę.
Gdy ziemniaki się ugotują nakładamy na nie nasz twaróg i kiełbasę. Podawać gorące.
P.S. Najlepiej je się to łyżeczką ;)
Smacznego
Pozdrawiam Wasza Deliszys
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz